Disclaimer: This site does not store any files on its server. All contents are provided by non-affiliated third parties.
Tirana 14 - Film Shqip
Tirana 14 - Film Shqip

Tirana 14 - Film Shqip

Ëngjëlli,(Genc Fuga) drejtor Programacioni në këtë televizion, është një 40 vjecar i përkushtuar tek familja, besnik ndaj gruas por që monotonia e jetës e ka futur edhe në monotoninë e jetës në cift. Per pasoje, gruaja e tij, Ada, (Ola Harizaj) e tunduar nga joshjet e nje mashkulli tjeter, e tradhëton duke ia shembur atij gjithë murin e vlerave morale që ai e ruante me aq fanatizëm. Pas kesa,j I terhequr nga shoku I tij feminist I lindur (Gent Hazizi), ai hyn ne nje aventure mbushur me flirte, dashuri dhe seks. Komedia është bazuar mbi nje formule te vecante ku personazhet e trillluar të fabulës nderthuren me personazhe VIP te cilet vijne me emrat dhe profesionet e tyre reale.

Genre: Comedy

Actor:

Director:

Writer:

Country: Albania

Release: 2014-11-14

Duration:

Quality: HD

Rating: 0

6.5

Rating(1)


#Tirana 14 - Film Shqip
Leave a comment